Ηδίστη BLOG

  • Αρχική
    Αρχική Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις καταχωρήσεις blog που περιέχει η ιστοσελίδα.
  • Κατηγορίες
    Κατηγορίες Εμφανίζει μια λίστα κατηγοριών από αυτό το blog.
  • Ετικέτες
    Ετικέτες Displays a list of tags that have been used in the blog.

b2ap3_thumbnail_STICKER_tourism_bronze.pngΒραβεύθηκαν οι κορυφαίες πρακτικές του Ελληνικού Τουρισμού στην Τελετή Απονομής των TourismAwards 2014.

Σύσσωμη η ελληνική αγορά Τουρισμού παρευρέθηκε την Τετάρτη 8 Απριλίου 2014 στην τελετή απονομής των TourismAwards2014, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο DivaniApollonPalace σε κλίμα έντονης αισιοδοξίας.

Tα TourismAwards διοργανώθηκαν από την BoussiasCommunications και το περιοδικό Hotel & Restaurant, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ, με στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο του Τravel,Hospitality&Leisure.

Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες και φορείς τουρισμού στην χώρα μας, βραβεύθηκαν οι πρακτικές που διακρίθηκαν από την αρμόδια κριτική επιτροπή, μέσω αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε τοπεριοδικό Hotel & Restaurantκαι η εταιρεία BoussiasCommunications.

Η βραδιά ξεκίνησε με την απονομή των Τιμητικών Βραβείων στον Δρ. Γεράσιμο Ζαχαράτο,για τη συνολική συμβολή του στον Ελληνικό Τουρισμό, στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής Χαλκιδικής και στον φωτογράφο κ. Ανδρέα Σφυρίδη, για το φωτογραφικό έργο και την τουριστική καμπάνια «Χαλκιδική 4 Εποχές», στο έργο Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος, για τη συμβολή του στην Ανάπτυξη & Προώθηση του Οινοτουρισμού και στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος και το ''Ελληνικό Πρωϊνό’’ για τη Συμβολή του στην Ανάδειξη της Πολιτιστικής Ταυτότητας Ελληνικών Προορισμών.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου, ενώ τα βραβεία απένειμαν στους νικητές: ο κ. Χρήστος Πάλλης, Πρόεδρος του ΕΟΤ, ο κ. Nίκος Σκουλάς,τέως Υπουργός Τουρισμού και Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων, ο κ. Γιώργος Βερνίκος,Αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, ο κ. Γιώργος Μπρούλιας,Πρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών, ο κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης,Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ, ο κ. Κωνσταντίνος Στεφανακίδης,Διευθυντής ΟΤΕΚ Αναβύσσου, ο κ. Γιώργος Τσακίρης,Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο κ. Άγγελος Ρούβαλης,Πρόεδρος του ΣΕΟ, ο κ. Γιώργος Καλούδης,Γενικός Διευθυντής «Συμμαχία για την Ελλάδα»,η κα. Mαρία Μάρακα,Γενική Διευθύντρια Ανάπτυξης του ΕΟΤ, οι κ.κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος,ΙndustryHead και Δημήτρης Κόσσυφας,HeadofTravel της GoogleGreece, ο κ. Γιώργος Δρακόπουλος,Ειδικός Σύμβουλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, η κα. Άντζελα Κατσένη,EuropeanSocialManager της GlobeOne,ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης,Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece,οκ.Βασίλης Λινάκης,Technical Director της Linakis Digital, η κα. Μαρία Θεοφανοπούλου,Εκδότρια του Greek Travel Pages,η κα. Αγγελική Βαρελά,Γενική Διευθύντρια του ΕΟΤ,οκ. Μίλτος Καρούμπας, Πρόεδρος του Chef's Club, ο κ. Γιώργος Καββαθάς,Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ, ο κ.Νικόλαος Γ. Τραυλός,Πρύτανης του ALBA και η κα.Μαρία Λεκάκου,Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Με την Ευγενική Υποστήριξη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Marketing Greece, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και του Σύνδεσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων.

Χρυσός Χορηγός των βραβείων ήταν η GlobeOneDigital και Χορηγοί η GOOGLE και η LinakisDigital. Υποστηρικτές το ALBA, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η ΔΕΠΑ και η  Eurobank. Χορηγοί Επικοινωνίας το GTP, το Travelling και η Τουριστική Αγορά. Χορηγοί Οίνου ήταν το Kτήμα Μπριτζίκη, MeditterraWines, Οινοποιία Μωραϊτη, Κτήμα Σιγάλα και Κτήμα Τσέλεπου, Χορηγός Καφέ ηNESPRESSO, ενώ τα βραβεία παρέδωσαν τα μοντέλα του πρακτορείου FutureModelsManagement του κ. Κ. Κουτούλια.

b2ap3_thumbnail_copy.jpg

 

Συνεχίστε την ανάγνωση

Τσα!! Έρχονται τρία κορίτσια μες στον ενθουσιασμό να δημιουργήσουν, να μοιραστούν, να μας θυμίσουν!

b2ap3_thumbnail_Logo_idisti.png

Σε μια περίοδο που προσπαθεί να κυριαρχήσει το θαμπό και το ασπρόμαυρο… Τσα!! Έρχονται τρία κορίτσια μες στον ενθουσιασμό να δημιουργήσουν, να μοιραστούν, να μας θυμίσουν! Η Alexandra, η Olga και η Marion, με δώρα, αναμνηστικά και ιδιαίτερααντικείμενα, φτιαγμένα στην Ελλάδα, εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία και φύση, με πρωτότυπο σχεδιασμό, ιστορική τεκμηρίωση, φρέσκια ματιά και σεβασμό στις αρχές της ελληνικής καλαισθησίας και παράδοσης. Με λίγα λόγια, ιστορία, χρώμα, φως, ελπίδα, παιχνίδι και χαμόγελα! Με μια λέξη, γλυκυτάτη! Καλή επιτυχία στην Ηδίστη!! www.idisti.gr

©By Markella MacCastillo (Facebook)
Συνεχίστε την ανάγνωση
Με ετικέτα στο: Ηδίστη Τρία κορίστια

Μεγάλη η προσέλευση των εμπορικών καταστημάτων στην έκθεση του Ιανουαρίου!

Χιλιάδες εμπορικά καταστήματα από όλους τους κλάδους της μόδας και από όλη την Ελλάδα φιλοξένησε αυτή τη σεζόν η femmina fashion trade show και η Hellenic Shoe Fair σε μια απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση.  

Από τις 24 έως και τις 27 Ιανουαρίου στο Metropolitan Expo περισσότερες από 190 εταιρείες, παραγωγοί, εισαγωγείς, σχεδιαστές αλλά και νέοι δημιουργοί παρουσίασαν τις συλλογές τους σε ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ-μπιζού και φυσικά σε μαγιό και summer wear.

Είδαμε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα υλικά, φρέσκιες ιδέες, πολύ έξυπνα concept, νέες τάσεις, απλές και κομψές γραμμές και φυσικά τις prêt a porter συλλογές από τους κλασικούς του είδους για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014.

Είδαμε επίσης χιλιάδες καταστήματα να επισκέπτονται την έκθεση, να μένουν με τις καλύτερες εντυπώσεις, να εκφράζουν έντονη ικανοποίηση από το είδος και το ύφος της έκθεσης και φυσικά έντονο εμπορικό ενδιαφέρον όπου τη Κυριακή η έκθεση κυριολεκτικά “πλημμύρισε” από κόσμο αλλά και διάθεση.

 

Συνεχίστε την ανάγνωση
Με ετικέτα στο: Metro Expo Εκθέσεις Προβολή

Την πρώτη παρουσίαση της εταιρείας "IDISTI-Greece With a Twist" ετοιμάζουν για αυτό το σαββατοκύριακο οι απόφοιτές μας Alexandra CharitatouOlga PapadopoulouMarion Koubouri, στην Έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan!!


Δώρα, αναμνηστικά και ιδιαίτερα αντικείμενα που αναδεικνύουν την Ελλάδα, μέσα από την ιστορία, την παράδοση και την φύση της, με μια διάθεση όμως περιπέτειας, ανατροπής, συνεχούς εξερεύνησης: με την επιθυμία να κοιτάξουμε το γνώριμο με μια φρέσκια ματιά, αλλά και να ανακαλύψουμε το άγνωστο, το κρυφό, το παραμελημένο ή ξεχασμένο που όμως είναι μέρος της ταυτότητά μας.

Ηδίστη-Idisti A.E. (Εμπόριο Ειδών Δώρων, Τουριστικών Ειδών και Οικιακών Ειδών)

Έκθεση ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ (έκθεση τουριστικών ειδών) 8-12 Ιανουαρίου 2014
Metropolitan Expo-Εκθεσιακό Κέντρο- Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος
Αιθουσα 2, Διαδρομος Ζ, αρ. 29
ώρες λειτουργίας 10:00-20:00

Καλή Αρχή κορίτσια!!

Συνεχίστε την ανάγνωση